суббота, 9 февраля 2013 г.

славське гірськолижний відпочинок

Вже сама назва виклика примн вдчуття, нагаду чарвну спванку-коломийку про цей ункальний  величний край, який асоцються з дивною, давньою-прадавньою казкою,  тод вирина в серц колись почута гуцульська мелодя про обросл смерековими ясновидами висок гори, а голос трембти кличе вдвдати цю благодатну, незбагненну  чарвну землю.

В Славську ви можете взяти на прокат лиж, сноуборди, санки  сноублейди. А також: грськолижн комбнезони, шоломи, окуляри.

Сервс, прокат  продаж грськолижного спорядження всх розмрв, у тому числ дитячих.

Прокат лижного спорядження

До послуг вдпочиваючих навчання на грських лижах та сноуборд!

Г¶РСЬКОЛИЖНА ТА СНОУБОРД ШКОЛА "СЛАВСЬКЕ" вта всх з НОВИМ грськолижним сезоном 2012-2013 рр!!!

ПРОПОНУґМО Вашй уваз апартаменти рзного класу, розташован в , , , , . Сво тепло  турботу, щоб зробити Ваш вдпочинок в Карпатах повноцнним  незабутнм, подарують господар затишних осель. Вдчуйте поднання дико природи та високо сервсу!

Легенда для кожного укранського лижника Славсько - мсце тренування нацонально збрно, краса ТРОСТЯНА, що зачарову, ункальн можливост для фррайда, первозданна цлина, спуски на будь-який смак.

СЛАВСЬКО (Славське) - вдомий грськолижний курорт Карпат, куди спшать за емоцями, за романтикою, за адреналном сотн, тисяч туриств.

Приватна садиба розрахована на 16-18 осб, знаходиться в мальовничому мсц на височин в сторон вд авто  залзно дорг. Розмщення в номерах "люкс", "стандарт" та "економ". Свже повтря, тиша, мальовнич кравиди - все, що потрбно для вдпочинку.

Цна: вд 50 грн./ос.

Котедж на 17-19 осб пропону комфортне розмщення у двомсних та тримсних номерах "економ" та номер класу "стандарт". Працю сауна на дровах. У подвр' альтанка з камном. Поруч рчка, лс.

Цна: вд 50 грн./ос.

Розмщення у номерах класу "економ"  "стандарт". Працю сауна на дровах. Тут Ви зможете насолодитися смачними стравами укрансько кухн, оскльки господиня професйний кухар  готу страви з любов'ю.

Цна: вд 50 грн./ос.

Розмщення в номерах "економ" у двоповерховому будинку на 14-16 осб. Садиба розташована в мальовничому мсц бля лсу над рчкою, на теритлр лтн альтанки, дитячий майданчик, лтнй басейн, сауна, що сприя вдмнному вдпочинку.

Цна: вд 60 грн./ос.

РЕКОМЕНДУґМО вдпочинок в приватних будинках Славська!

СЛАВСЬКО (Славське, Славськ) - Украна, Карпати, Льввська обл, грськолижний курорт СЛАВСЬКЕ - вдпочинок  туризм, готел та приватний сектор в Славську.

СЛАВСЬКЕ (Славсько) вдпочинок в Карпатах. Грськолижний курорт Славське

Комментариев нет:

Отправить комментарий